Heb je interesse om met mij samen te werken? Tof! Ik leg je graag uit hoe ik werk. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

STAP 1: Online kennismakingsgesprek

Als je mijn contactformulier hebt ingevuld en ik denk dat ik je kan helpen, dan nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een halfuur. Dit gesprek is online. Ik vraag je van tevoren een intakeformulier in te vullen, zodat ik me zo goed mogelijk op het gesprek kan voorbereiden.

STAP 2: Contentmarketingstrategiesessie op locatie

Besluiten we na het kennismakingsgesprek dat we inderdaad gaan samenwerken? Cool! We beginnen dan altijd met een uitgebreide contentmarketingstrategiesessie (whew, 3 keer woordwaarde) op locatie. Bij jou of op een locatie ergens halverwege ons. In dit gesprek ga ik je allemaal vragen stellen, zoals:

  • Wie ben jij?

  • Waarom doe je wat je doet?

  • Wat doe jij anders dan mensen die hetzelfde doen als jij?

  • Waarom wil je aan contentmarketing doen?

  • Wie wil je bereiken met de content die je maakt?

Geen zorgen: deze antwoorden hoef je niet nu al paraat te hebben. Er is in het gesprek alle ruimte om hierover te brainstormen!

Of het ook zonder strategiegesprek kan? Nope, niet bij mij. Als je écht iets wilt bereiken met je contentmarketing, heb je een strategie nodig. Schieten met hagel en hopen dat je wat raakt is geen strategie.

STAP 3: Aan de slag!

In stap 3 gaan we de strategie vertalen naar een concreet plan de campagne waarmee we de wereld gaan veroveren. Of in ieder geval het stukje van de wereld waar jouw ideale klant woont. ;-) In overleg bepalen we wat jij zelf oppakt en wat je wilt/kunt uitbesteden. Aan mij en/of eventuele andere contentmarketingspecialisten.

Klinkt dit goed? Neem dan vandaag nog contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende online kennismaking!