Over Renske Holwerda

aaron-burden-123584.jpg
Renske-6.jpg

Jaaa, het is zover!

Gefeliciteerd! Dat je hier bent en dit leest betekent dat je klaar bent om afscheid te nemen van hapsnapmarketing en serieus aan de slag wilt met je online zichtbaarheid. 

Maar ja, waar moet je beginnen?

Wat voor content ga je maken en op welke platformen ga je die delen? En hoe vaak?

En hoe zorg je ervoor dat het creëren van content geen dagtaak voor je wordt? Je hebt tenslotte ook nog even leven buiten je bedrijf om ;-)

Hoi, ik ben Renske Holwerda en met mijn jarenlange ervaring als copywriter/redacteur op een grote marketingafdeling kan ik jou helpen.

Keertje vrijblijvend kennismaken?

Wie is die Renske nou eigenlijk?

Al zolang ik me kan herinneren, vormen taal en tekst de rode draad in mijn leven. Ik leerde al erg jong lezen, schreef als kind verhalen op de oude typemachine van mijn opa en runde in mijn eentje een schoolkrantje op de basisschool. 

Als je me vroeg wat ik wilde worden, dan antwoordde ik zonder aarzelen: schrijfster. En dat ben ik ook geworden. Alleen een beetje anders dan ik vroeger dacht.

Na mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur aan de Rijksuniversiteit van Groningen ging ik aan de slag op de marketingafdeling van een grote opleider. Hier heb ik mezelf niet alleen ontwikkeld als copywriter en redacteur, maar ook brede kennis van het marketingvak opgedaan.

Na 6,5 jaar loondienst besloot ik dat ik geen radertje meer in een grote machinerie wilde zijn, maar zelfstandig ondernemers en bedrijven wilde helpen bij hun online marketing en communicatie. Regel Renske was geboren. 

nathan-dumlao-314123 (1).jpg
Renske_-1.jpg

ALS JE ME ÉCHT ZOU KENNEN, ZOU JE WETEN DAT IK:

  • samen met mijn 2 katten in een appartementje in Den Haag woon
  • een echte millennial ben die TED Talks kijkt en boeken over zelfontwikkeling leest (en probeert toe te passen ;-))
  • best wel direct kan zijn, maar het wel altijd goed bedoel :-)
  • mijn werkdagen graag begin met een rondje hardlopen
  • op vrijdagavond het liefst naar een goede Netflix-serie kijk
  • duurzaamheid een heel belangrijk onderwerp vind
  • ooit graag in een tiny house wil wonen