hulp Nodig bij het vergroten van je online zichtbaarheid?

Renske-8.jpg

Wanneer je voor het laatst een blogpost geschreven hebt? Uuuuh. Om nog maar te zwijgen over je laatste nieuwsbrief, die nog stamt uit de tijd dat een nieuwsbrief nog gewoon een nieuwsbrief mocht heten. Ben jij helemaal klaar met hapsnapmarketing en wil je samen met mij werken aan een contentstrategie waarmee je maximaal zichtbaar wordt bij jouw doelgroep? You've come to the right spot.

Lees wat ik concreet voor je kan doen of vraag meteen een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie aan (via Skype).

SCHRIJVEN & REDACTIE

Bloggen is een geweldige manier om je expertise te laten zien en hoger te scoren in Google. Als je het slim aanpakt, kun je bovendien nog veel meer content uit je blogs halen. Ik kan blogs voor je schrijven onder jouw naam, je helpen bij het opstellen van een blogstrategie en de blogs die jij hebt geschreven checken op taal- en spelfouten en SEO-proof maken. 

Maar ook voor andere schrijf- en redactieklussen kun je bij mij terecht.

E-MAILMARKETING

Social-mediakanalen komen en gaan. Het is dus erg belangrijk dat je je potentiële klanten ook via e-mail kunt benaderen. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen, houd je het contact warm. Heb jij geen idee wat je in je nieuwsbrief moet zetten. Word je al nerveus bij het idee dat je elke week een nieuwsbrief met 5 artikelen moet versturen? Je moet helemaal niks.

Ik help jou bij het ontwerpen van een nieuwsbrief die bij jóú past.

riccardo-pelati-221261.jpg

Kom jij ook bij de exclusieve Regel Renske Tribe?

Yup, ik weet het, content creëren voor je online kanalen kan een behoorlijk overweldigende klus zijn.

Maar gelukkig is er de Regel Renske Tribe!

Meld je aan en je krijgt 2 keer per maand inspiratie en handige tips en tricks om het monster dat online marketing heet te tackelen! Whoohooh! *toont spierballen*

Door je aan te melden geef je mij toestemming om je naam en e-mailadres te verwerken om jou deze nieuwsbrieven te kunnen toesturen. Zie mijn privacyverklaring voor meer informatie.

 

Wat klanten over mij zeggen

 
Sinds ik met Renske samenwerk, zijn er 4 nieuwsbrieven verschenen die mij al diverse nieuwe aanvragen hebben opgeleverd, staan er diverse blogs op mijn site, zijn mijn webteksten onder handen genomen en heb ik een heel aantal tips voor handige tools gekregen voor mijn bedrijf. Renske heeft inmiddels dan ook een heel speciaal plekje ingenomen binnen mijn bedrijf.
— Esther van der Meer | MEER over Cijfers
Renske-13.jpg