Wil jij serieus aan de slag met bloggen voor je bedrijf?

image-2018-08-01.jpg

Maak korte metten met je uitstelleritis en doe mee aan de Kickstart je blog-challenge

Dat bloggen goed is voor je business, weet je inmiddels (hopelijk) wel. Maar weten dat iets goed voor je is en het vervolgens ook dóén, dat zijn 2 heel verschillende dingen ;-) (*kuch* nieuwjaarsvoornemens *kuch*)

Heb jij last van uitstelleritis als het op je blog aankomt? Omdat je geen inspiratie hebt? Omdat je niet goed weet waar je lezers eigenlijk op zitten te wachten? Of omdat er steeds andere dingen tussendoor komen?

Doe dan mee met mijn Kickstart je blog-challenge van maandag 3 tot en met vrijdag 7 september. Online natuurlijk.

"Ja leuk, maar hoe werkt die challenge?"

5 dagen lang krijg je elke dag een opdracht in je mailbox. Daarnaast krijg je kort voor de start van de challenge een uitnodiging voor de Facebookgroep, waarin ik extra tips deel en waarin je vragen kunt stellen. Heb je geen Facebook? Geen zorgen: je kunt de challenge heel goed zonder Facebookgroep volgen. Je krijgt alle belangrijke informatie in je mailbox.

"Hoeveel tijd kost dit mij?"

Dat verschilt per dag, maar houd rekening met een uur per dag. Voor een aantal opdrachten geldt bovendien dat het goed is om ze even te laten bezinken. Je hoeft na deze week niet klaar te zijn met alle opdrachten. Ik wil een zaadje bij je planten waar je verder over na kunt denken.

 
image-2018-08-01 (1).jpg
typemachine-3.jpg

"Wat levert het mij op?"

Jouw resultaat na afloop van de challenge:

  • Je hebt een helder doel geformuleerd voor je blog.

  • Je weet precies voor wie je schrijft.

  • Je hebt een berg ideeën die aansluiten bij je doel en je lezers. Adios Toos Inspiratieloos.

  • Je weet hoe je zelf onderwerpen voor je blog genereert, zodat je nooit meer hoeft te googlen op ‘blog post ideas’. Nee, die bedenk jij voortaan zelf.

  • Je hebt tips gekregen om het bloggen beter vol te houden.

Goed om te weten: tijdens deze challenge leggen we het fundament voor een succesvolle blogcarrière. Je gaat dus nog niet aan de slag met het schrijven zelf.

Bah, een strategie opstellen dus, ik wil gewoon lekker schrijven.” Yup, ik weet het, dat wil ik ook.

Maar geloof me: om lekker te blijven schrijven, heb je een plan nodig. Je gaat me hier dankbaar voor zijn.

Net zoals je dankbaar bent dat de aannemer van je nieuwe huis een bouwplan volgt in plaats van maar wat stenen op elkaar te stapelen ;-)

"Voor wie is deze challenge?"

Voor iedereen die er klaar mee is om elke keer enthousiast te starten met bloggen en de boel na een paar blogposts weer te zien instorten.

Ik heb deze challenge gemaakt met zelfstandig ondernemers in mijn achterhoofd, maar ook als je een persoonlijke blog hebt/wilt starten, ben je van harte welkom.

Dus, are you in?

 
image-2018-08-01 (2).jpg
 Foto Renske tegen muur

"En wie ben jij dan?"

Hoi, ik ben Renske Holwerda. Yup, een rasechte Friezin die per ongeluk in Den Haag verzeild is geraakt.

Ik schreef al voordat ik kon praten en ik heb jarenlang als copywriter/redacteur op een grote marketingafdeling gewerkt.

Nu zet ik mijn kennis en ervaring in om (met name) zelfstandig ondernemers te helpen bij het maken van aantrekkelijke content voor hun online kanalen.